Referencer

Jan Frederiksen

Jan Frederiksen tidligere: Lyngby - FCM - Feyenoord - Randers & Brøndby If.

 

Anders var en fantastisk dygtig angriber/afslutter.

 

Jeg har selv haft fornøjelsen af, at spille med Anders i 2,5 år i Herfølge Boldklub. Som angriber er Anders meget snu. Han kan både sparke med venstre og højre ben. Venstre foden er selvfølgelig hans favorit. Anders har lidt af det hele. Rigtig god til at komme ned i banen og vende med den, eller ligge den af til en midtbanespiller. Har et rigtig godt blik for spillet og hans holdkammerater. Som afslutter har han det hele næsten. Anders kan både sparke hårdt, fladt, placere den osv. Har et utroligt blik for hvornår forsvarspillerne åbner op, så Anders har en mulighed for at score. F.eks trækker han den så længe at forsvarspillerne laver det første udfald og åbner op mellem benene. Der må man sige at han viser klassen. Det gode spark og det korte aftræk er en af hans mærkevarer. Har selv prøvet det, når jeg har dækket ham op :)

Som person er Anders helt fantastisk. Altid i godt humør. Snakker med alle og er en meget vellidt person. Lige så god Anders er med fødderne er han også med hovedet. Rigtig dygtig fagligt. Jeg er overbevist om, at med Anders Jochumsen angriber træning, at man kan rykke sig selv rigtig meget. Både som fodboldspiller og menneske.

 

undefined

Morten Crone Sejersbøl

Anders Jochumsen var ikke mere end 20 år, da jeg i begyndelsen af årtusindet uge efter uge sad på Østerbro Stadion og så ham score det ene mål efter det andet. Jeg selv var tre år ældre og kæmpede for at gøre mig gældende på Skjolds femtehold i serie 4, mens Anders Jochumsen tilsyneladende uden besvær ramte et snit på næsten et mål per kamp på førsteholdet, der længe havde kurs direkte mod Superligaen.

Han havde målnæse. Et instinkt det sendte ham mod kassen, inden chancen opstod, en kølighed der gav ham overtaget i forhold til keeperen og naturligvis den nødvendige tekniske formåen, der tillod ham at foretage præcis den afslutning, han havde tænkt sig.

I dag kender jeg Anders Jochumsen som en skarp og ærlig fodbolddebattør. Han er analytisk stærk, siger hvad han mener, og han tør stå ved sine holdninger. Det sætter jeg pris på og har ham derfor ofte med blandt mine gæster, når jeg sætter holdet til radioprogrammet FodboldFM. Jeg føler mig tryg ved, at jeg får den ægte vare, når Anders Jochumsen er i studiet. Præcis som jeg følte mig tryg ved, at han nok skulle score, når han startede i front for Skjold.

 

- Morten Crone Sejersbøl, nyhedschef og fodboldredaktør, BT

 

undefined

Angrebstræning v/Anders Jochumsen:

Fra 2 division til superligaen.

Fra U-15 til U-21 landsholdet.

Uddannelse:

DBU A-licens

DBU T-Licens

Tidl. ungdoms & angrebstræner Brøndby IF

2 divisions træner Stenløse BK - BK Frem

Kontakt:

Angrebstræning v/ Anders Jochumsen

Anders Jochumsen
andersjochumsen@hotmail.dk
Tlf.: 22 23 19 20