Anders Jochumsen

Da jeg som 4 årig dreng startede med at spille fodbold, var det meget nærliggende at jeg blot skulle gå over på den anden siden af gaden. Så hele min ungdomstid foregik i Brøndby If. Så igennem hele min fodboldopdragelse har jeg været privilegeret med nogle af landets bedste trænere. Disse er stadig den dag i dag en inspiration, som jeg bruger i meget af angrebstræningen. Ligeledes var dette træningsmiljø en vigtig del af den karriere jeg fik på de danske ungdomslandshold. Lige fra U-15 til U-21 landsholdet.

Jeg har faktisk altid - trods min størrelse været en hurtig spiller. Denne har været en stor del af mine force. Men jeg var opmærksom på, at hvis ikke jeg mestrede forskellige spark, så ville hurtigheden ikke være til megen gavn. Så selvtræning var en vigtig del i at udvikle de forskellige sparkefærdigheder jeg mestrer.

Ligeledes har jeg altid været opmærksom på at det første touch på bolden & mit humør/selvtillid var et vigtigt redskab. Jeg var altid opmærksom på at affotografere de situationer der kunne opstå i forskellige situationer. Disse ting har været med til at hjælpe mig med, at jeg blev en målfarlig spiller. Men personligt kan jeg godt ærgre mig over at jeg ikke fik muligheden for ekstra angrebstræning. Trods at jeg nok voksede op i Danmarks bedste fodboldmiljø på daværende tidspunkt.

Så igen, da jeg var spiller, var selvtræning vejen frem - i dag kan de enkelte spillere bruge forløb som jeg tilbyder. Specielt vigtigt hvis ikke den klub man spiller i har disse ressourcer til rådighed. 

Som nævnt foroven spillede jeg alle mine ungdomsår i Brøndby If. Nedenfor her er et uddrag af nogle af de andre klubber jeg spillede for:

 

  • Herfølge
  • Lyngby
  • OB 
  • AB
  • Fremad Amager

 

Læs artikel om min karriere fra Tipsbladet

Angrebstræning v/Anders Jochumsen:

Fra 2 division til superligaen.

Fra U-15 til U-21 landsholdet.

Uddannelse:

DBU A-licens

DBU T-Licens

Tidl. ungdoms & angrebstræner Brøndby IF

2 divisions træner Stenløse BK - BK Frem

Kontakt:

Angrebstræning v/ Anders Jochumsen

Anders Jochumsen
andersjochumsen@hotmail.dk
Tlf.: 22 23 19 20